DE VÂNZARE Vilă, KELIKI, Bali, Indonesia, JALAN SUDA MALA

DE VÂNZARE - Cod. 40534

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 247 m²
  • Camere: 20
  • Starea clădirii: New building

KELIKI LUXURY LODGE este un hotel de lux din BALI care găzduiește vile, cabane și apartamente într-un cadru verde, cu confort de înaltă calitate și decor meticulos. Hotelul oferă servicii personalizate și de calitate, cu un majordom la îndemână pentru fiecare oaspete. Hotelul este vizibil pe acest link https://www.kelikiluxurylodge.com/

La sfârșitul celor 2 ani de construcție și 1 an de funcționare, oferim un contract de închiriere pentru 50% din veniturile de peste 18 ani pentru construcțiile noastre viitoare și o rată de rentabilitate de aproximativ 21%.

Fiecare vilă este integrată în natură, alături de râuri, junglă și orezuri naturale.
Fiecare suită este situată în fața unei piscine comune amenajate într-o clădire verde, cu acces la etaje prin lift și scară:

- O vilă de 247 m2 construită pe 2 niveluri de 100 m2 fiecare cu o piscină infinită privată de 47 m2 la un preț de 350.000 € cu dormitor, living, baie și terasă mobilată.


- O suită de 176 m2 construită la parter cu piscină privată la un preț de 265.000 € cu grădină, dormitor, living, baie și cadă cu hidromasaj pe terasă (suprafață interioară de 115 m2, piscină și grădină de 33 m2 28 m2);


- O suită de 132 mp la parter cu piscină privată la prețul de 250.000 EUR cu terasă cu grădină, dormitor, cameră de zi, baie cu cadă cu hidromasaj (suprafață de locuit de 88 m2, grădină de 22 m2 și piscină de 22 m2).


- O suită de 110 m2 la etajul 1 cu terasă și piscină privată suspendată, jacuzzi la prețul de 240.000 €, dormitor, cameră de zi cu dressing mare, baie (suprafață de locuit de 88 m2, piscină de 22 m2).


- O suită de 88 m² la etajul 2 sau 3 cu jacuzzi pe terasă la prețul de 220.000 € oferind o vedere splendidă a vegetației înconjurătoare cu un dormitor, living spațios și dressing mare, baie cu jacuzzi pe terasă pentru a vă bucura de vedere în partea de sus a unității.


Venitul net lunar ia în calcul valoarea celor 4 săptămâni anuale rezervate cumpărătorului, care cel puțin își dublează investiția pe parcursul a 18 ani. Procentele și venitul net lunar sunt estimări bazate pe o rată de ocupare de 65% pe parcursul a 11 luni ale anului.

Estimăm onorariile notariale la aproximativ 13.000 EUR, iar contractele sunt semnate la biroul notarial pe baza avizului unui avocat.
Clientul călătorește prin intermediul unui funicular unde există un restaurant semi-gourmet, un restaurant cu grătar, o cramă, un centru spa și de înfrumusețare, un centru de fitness și un cinematograf în aer liber.

Proprietarul vilei sau suitei poate folosi facilitățile hoteliere la dispoziția oaspeților; Gratuit pentru facilități colective precum funicular, fitness, cinematograf în aer liber și la plata unei cereri pentru servicii à la carte: catering, room service, cramă, masaj, transferuri sau excursii private.

Informații prin telefon (ora franceză) la 06.78.64.47.69 sau prin e-mail și link web http://investment.kelikiluxurylodge.com/

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB