DE VÂNZARE Teren construibil, Lombok, West Nusa Tenggara, Indonesia, Batu Putih, Central Sekotong, West Lombok Regency, West-Nusa Tenggara 83365, Indonesien

DE VÂNZARE - Cod. 33365

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 4.400 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 1

LOMBOK - complot plajă frumoasă într-o locație liniștită, cu plajă privată folosită pentru verkaufen.Ein paradis care au abandonat școala pentru uz privat sau ca o stațiune comercială.

Vezi aici: Youtube Video: https://youtu.be/prP2nwi4qtc

Acest mic paradis în vest de Lombok, puteți „aproape“ singur se bucură, pentru că turismul este acum vin încet, în acest colț de Lombok.

Insula Gili Asahan este acest complot opus. Există deja este o statiune foarte frumos, numit „Pearl Beach“ .Ruhe și relaxare vor găsi oameni care sunt în vacanță în această parte din Lombok.

Locuiești în mijlocul populației indoneziene și această parte încă foarte ursprünglich.Dieses parcelă este deosebit de potrivit pentru o mică stațiune, locuințe private pentru tine pentru experți sau pentru persoanele care doresc să iasă și să facă o dorință proprie.

Numele acestui loc frumos este „Villa Isha“, ceea ce înseamnă că la fel de mult ca și“Coming Home"! Chiar Lombok Vest este relativ liniștită, dar în curând, dezvoltarea aici Lombok, dezvoltarea în Bali este angleichen.Ergreifen tine acum posibilitatea de a experimenta originea Lombok, sora mai mică de la Bali.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB