DE VÂNZARE Complex balnear, Ubud, Bali, Indonesia, Pering, Blahbatuh, Gianyar, Bali, Indonesien

DE VÂNZARE - Cod. 36129

  • Tipologie: Complex balnear
  • Zona: 4400 m²
  • Camere: 20
  • Podea: 1

Stimate client, Stimate client,
comandat de prietenul meu din Köln, care locuieste in Bali timp de 20 de ani, caut un cumparator fara comision pentru proprietatea construita de el in perioada 2001-2004. Proprietatea este situată pe un deal de aproximativ 250 m, cu vederi neîntrerupte la mare, la aproximativ 15 km de Sanur spre Padang Bay.

Vânzarea este din motive de vârstă. Vânzătorul este de 80 de ani și dorește să reducă. Proprietatea este formată din trei părți conectate,

Saba I - III, care pot fi vândute individual.


Vila Saba I cu grădină tropicală de aproximativ 2000mp, piscine cu poduri, fântâni, temple. Grădină cu bungalou (72 mp), birou mic cu depozit, casă de oaspeți, cabine de câine, conexiune privată la internet. Vila are două etaje. Etajul superior o cameră de zi, de aproximativ 30 de metri pătrați cu baie, duș, toaletă și două balcoane. Un balcon cu foișor și vedere la mare către insulele Nusa Lembongan și Nusa Penida. Paterre, o cameră de zi de aproximativ 30 mp. Baie mare, jumătate deschisă (aproximativ 25 de metri pătrați), cu toaletă, duș și cadă. aproximativ 100 mp loggie cu bucătărie și piscină adiacentă la mare 2.5. 12m și pavilionul lateral mare.
Preț: 490 000.-


Saba II Ajunul Sabei I, despărțit de un zid. Un bungalou mare, de aproximativ 40 de metri pătrați, teilunterkellert, Varanda, piscină mică cu duș, 2 bungalouri, aproximativ 30 de metri pătrați cu toaletă, duș, AC. Pavilion de lemn antic cu bucătărie și scaune. Fântâna mare cu iaz de pește, cameră de depozitare, casă de oaspeți, templu. vedere la mare. Teren de aproximativ 750 mp. Preț: € 195 000.-


Saba III
Adiacente Sabei II, separate de un zid. 8 bungalouri, la fel ca cele două bungalouri din Saba II. Casa principală mare (100 mp) cu bucătărie, restaurant, cameră de depozitare și TV. În subsol (cu fereastră), bar și echipament sportiv. În grădină, piscină mare cu zonă pentru copii și duș. 3 pavilioane mari de grădină, 4 fântâni cu pescărie și pod. Multe figuri de gradina, casa de personal, temple, vedere la mare.
Țară aproximativ 1650 mp Preț: € 330 000.-

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB