DE VÂNZARE Teren construibil, Pandeglang, Banten, Indonesia, Jl Panimbang, Tanjung Lesung

DE VÂNZARE - Cod. 42581

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 32219 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0

Teren deluros pentru uz comercial, lângă o plajă frumoasă și vedere la ocean de vânzare.


Terenul situat în Zona Economică Specială Tanjung Lesung [Bahasa Indonesia: Kawasan Ekonomi Eksklusif (KEK) Tanjung Lesung], locația este în apropierea stațiunii Tanjung Lesung, Banten, Indonezia.

Tanjung Lesung se află la aproximativ 170 de kilometri sud-vest de Jakarta în provincia Banten și acoperă 1.500 de hectare din peninsula neatinsă, cu vedere la Oceanul Indian. Este accesibil pe drum cu taxă din Jakarta în aproximativ 3,5 ore.

Tanjung Lesung este conceput a fi o stațiune internațională de primă clasă, care combină Bali cu Veneția. Căile navigabile și canalele leagă hoteluri, condominii și apartamente, cu plaje cu nisip alb, cluburi de navigație, scufundări și plajă, precum și centrul orașului în stil Veneția. Dezvoltarea ulterioară va include peste 1.000 de locuințe pe malul apei și un teren de golf de campionat, înconjurat de case cu vedere la golf.

Se așteaptă o îmbunătățire majoră a accesibilității de la un nou aeroport situat la 20 km de Tanjung Lesung și o nouă autostradă cu taxă va îmbunătăți conectivitatea cu Jakarta. În cadrul dezvoltării va exista o pistă de aterizare care va găzdui zboruri charter de la Aeroportul Halim Perdana Kusuma, care se află la un zbor scurt de 40 de minute.

Dezvoltarea Tanjung Lesung a început deja și în prezent, 2 stațiuni și hoteluri oferă un total de 150 de bungalouri cu 300 de camere și săli de conferințe. Un club de navigație și plajă sunt deja operaționali și oferă o gamă largă de sporturi nautice (snorkelling, scufundări, jet-ski, etc). Jucătorii de golf pot folosi terenul de conducere cu vedere la ocean.

Terenul situat în zonele economice speciale (SEZ) din Tanjung Lesung, Indonezia

Conceptul de bază al SEZ Indonezia este pregătirea zonelor care au accesibilitate la piața globală (acces la portul și/sau aeroportul). Zonele sunt concepute pentru a maximiza activitățile industriale, export, import și alte activități conexe care au valoare economică ridicată. În plus, zonelor li se oferă anumite facilități și stimulente pentru a crește competitivitatea între țările din apropiere. Atât creșterea competitivității, cât și stimulentele sunt de așteptat să fie factorii de atracție pentru a atrage investitori în regiune.

Vă rugăm să consultați site-ul web al Consiliului Național pentru Zona Economică Specială din Republica Indonezia
https://kek.go.id/kawasan/KEK-Tanjung-Lesung

OPORTUNITĂȚI DE AFACERI ȘI INVESTIȚII ÎN REGIUNEA TURISTICĂ TANJUNG LESUNG SEZ

1. Cazare și MICE (Întâlniri, Stimulente, Convenții și Expoziții): Vile Exclusive Beach Resort, Vile Exclusive Rezidențiale, Hotel Exclusive Beach, Home Pensionari și Facilități MICE
2. Mâncare și băuturi: Restaurant, bar și cafenea
3. Divertisment și relaxare: zonă de cumpărături, parcuri de distracție/parcuri tematice, parcuri de plajă, dezvoltare comercială viitoare, teren de golf, spa/facilități de întinerire
4. Turism de aventură: traseu natural, aventură în aer liber, ecoturism și facilități sportive/sporturi acvatice, tur de scufundări
5. Artă: Artă creativă și spectacolă și activități muzicale, atracții culturale, site de suveniruri
6. Educatie: Centru de instruire si educatie in turism, Scoala/Universitate de Turism
7. Infrastructură de sprijin: porturi și centru marin, drum regional, benzinărie (SPBU)

Terenul este proprietatea familiei mele.

Suprafață: 32.291 m² (3,2 Ha)
Locație: Jl. Panimbang, Tanjung Lesung, Pandeglang, Banten
Freehold: 2 cărți de SHM (1 proprietar)
Lățimea de intrare de pe marginea drumului: 110 metri
Pret: 700.000 IDR/m2

Partea de vest a terenului este adiacentă terenului care este în prezent în curs de construire a unui condominiu deținut de un investitor din Singapore.

La est, lângă Blue Ocean Homestay

Drumul cu taxă Serang-Panimbang este încă în construcție. Are 3 secțiuni. Secțiunea #1 funcționează din octombrie 2021. Secțiunea #2 și #3 sunt în curs de dezvoltare. Toate secțiunile vor fi conectate pentru a funcționa în iunie 2023.

Prin acest drum cu taxă, conducerea de la Jakarta până la această locație va dura 3 ore. Prețurile terenurilor vor crește cu siguranță la momentul respectiv.

Agenții imobiliari profesioniști sunt bineveniți să contacteze.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB