DE VÂNZARE Teren construibil, Gili Meno island near Bali, West Nusa Tenggara, Indonesia, Gili Meno, Gili Indah, Pemenang, NTB

DE VÂNZARE - Cod. 37518

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 940 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 940m2

Gili Meno Insula Paradise este la doar o oră de la Bali cu barca rapidă, punct de plecare internațional și turistic în curs de dezvoltare.
Teren de vanzare este un paradis de dimensiuni mari de 940 mp cu acces direct la drum si doar 200 de metri de cea mai buna plaja de snorkeling. Este perfect pentru vile private și pentru dezvoltarea hotelului de tip boutique. Cel mai frumos teren cu locația cea mai strategică pe Gili Meno. Acest parcel este la o aruncătură de piatră de la faimoasa dezvoltare BASK unde actorul David Hasselhoff deține o vilă de lux.
Există multe motive despre ce să investiți în acest teren:
1. locație strategică superbă; la marginea drumului și foarte aproape de cea mai bună plajă de scufundări cu sculpturi subacvatice și un naufragiu
2. Acces ușor de la Bali și Lombok pe o barcă rapidă Padangbai / Bali 1 oră, Bangsal / Lombok 5 minute
3. Zona turistică mondială și piața emergentă, foarte populară printre turiștii din întreaga lume
4. Vremea cea mai potrivită pentru turism, cu o medie de 320 de zile însorite
5. Rentabilitatea excelenta a investitiilor cu cresterea preturilor terenurilor cu 30-40% in fiecare an din 2014
7. Tendințele actuale indică faptul că 2019 este ultima oportunitate de a investi în terenuri la un preț corect în această zonă
8. Cererea și perspectivele mari - în ciuda recesiunii globale, investitorii mici și mari caută mereu terenuri în Gili Meno
9. Investiții în facilități guvernamentale consolidate cu cabluri noi cu fibră optică, drumuri noi și internet. Viteza internetului a crescut semnificativ în 2018.
10. Insula Gili Meno are deja supermarket-uri, bancomate, magazine de tip boutique, numeroase opțiuni de cafenea și restaurant, cazare de lux, centre de yoga, multe opțiuni pentru centre de scufundări, snorkeling, zăpadă stand-up și multe alte activități.
Gili Meno a devenit prima alegere ca loc de vacanță pentru cuplurile de luna de miere și alți turiști care caută o vacanță tropicală luxoasă fără a trebui să meargă până la Maldive.
Această suprafață de 9,4 hectare (940 mp) este greu de găsit pe insula Gili Meno, alte opțiuni de vânzare sunt prea mici sau prea mari. Acest teren va fi vândut rapid, grăbiți-vă. Contact prin e-mail sau WA.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB