DE VÂNZARE Bar/Restaurant/Club, Gili Air Island near Bali, West Nusa Tenggara, Indonesia, Gili Air, Gili Indah, Pemenang NTB

DE VÂNZARE - Cod. 37522

  • Tipologie: Bar/Restaurant/Club
  • Zona: 500 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 500m2

De vânzare este cea mai bună oportunitate a anului, un elegant și puternic construit noul restaurant în frumoasa Gili Air. Restaurantul are un salon de grădină cu piscină într-un teren aerisit de 500 mp, cu facilități complete:
* piscina
* bucătărie
* bar
* un joglo mare de 9 x 10 metri cu acoperis din lemn tăiat, foarte elegant
* camera de personal x 2
* baie pentru oaspeți x 2
* dușuri de personal x 1
* camera de stoc
* Camera generatoarelor
Construcția acestui restaurant a fost finalizată în martie 2018 cu materiale și fundații de cea mai bună calitate. De asemenea, se poate transforma foarte ușor într-o vilă de piscină privată, doar prin adăugarea de pereți la joglo.
Această vânzare este pentru terenuri și clădiri numai cu Statutul de Libertate. Include toate clădirile, grădina și piscina cu mașină etc. Nu include obiecte de restaurant sau mobilier. De asemenea, nu include brandul sau compania noastră. Gili Air este un loc minunat, cu un viitor mai mare pentru afacerea culinară și de cazare, cu venituri mai mari decât Bali.
Locația restaurantului este la numai 200 de metri de plaja Sunset, pe bulevardul Sunset Boulevard. Proprietatea este împrejmuită cu o poartă de intrare în stil javan (este deschisă și funcționează până la vânzare).
Este preț foarte scăzut pentru vânzarea rapidă din cauza circumstanțelor personale. Prețul terenului plus costul clădirilor este ceea ce cerem. Este foarte costisitor și complicat de a construi în insulele Gili datorită costurilor de transport cu camionul, cu barca, cu căruța și cu porterul, deci este o oportunitate de a nu fi ratată.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB